Diensten

Badkamer

Gaat u uw badkamer opnieuw inrichten, is het van belang om u goed voor te bereiden.

Bij van Heugten cv techniek & sanitair vind je alles voor uw badkamer. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe complete badkamer of u het tijd vindt om die oude douchecabine te vervangen.

Inmiddels hebben wij jaren ervaring om onze klanten geheel te ontzien. Wij zijn het aanspreekpunt en wij kunnen alle disciplines die komen kijken bij het verbouwen of renoveren van uw badkamer aanbieden. Of het nu gaat om ontwerp, leidingwerk, stucwerkzaamheden, of tegelwerken. Van sloop tot afwerking ontzorgen wij u.

Een grondige renovatie van de sanitaire ruimtes in uw huis vergt enige ervaring en is daarom ook een specialistisch klusje. Wanneer uw badkamer of toilet niet meer voldoet aan de door u gestelde eisen. Hierin kunnen wij u bijstaan door u te voorzien van deskundig advies.

De badkamerspecialist voor al uw wensen.

3D badkamer ontwerpen

Showroom

Momenteel zijn wij hard aan het werk om onze huidige showroom om te toveren naar een compacte moderne showroom, met diverse noviteiten en gerenommeerde merken, om u te inspireren en u een beeld te geven hoe uw nieuwe badkamer er uit kan komen zien.

Neem een kijkje in onze showroom:

Informatie aanvraag: badkamer

Techniek Nederland Erkend installateur Erkend leerbedrijf