Diensten

Mechanische ventilatie

Het is zowel voor uw gezondheid als voor uw wooncomfort van essentieel belang om constant van een gezonde, frisse luchttoevoer verzekerd te zijn. Maar elke dag even een raampje open zetten is niet in altijd mogelijk, en in veel gevallen ook niet voldoende. Mechanische ventilatie kan dan uitkomst bieden. van Heugten CV techniek & sanitair informeert u graag over de voordelen van mechanische installatie, en wat wij op dit gebied voor u kunnen betekenen.

Voordelen mechanische ventilatie

Wanneer een woning niet voldoende geventileerd wordt, zal er vervuilde lucht gaan circuleren. Dit kan voor uiteenlopende klachten zorgen, zoals bijvoorbeeld hoofdpijn, luchtwegproblemen, geïrriteerde ogen, infecties en huidirritaties. Daar komt bij dat oude lucht veel minder snel opwarmt dan verse lucht. Een ruimte die goed geventileerd wordt middels een mechanisch ventilatiesysteem is dus niet alleen beter voor de gezondheid, maar kan ook leiden tot een mooie besparing op uw gasrekening.

Installatie mechanische ventilatie

van Heugten CV techniek & sanitair levert en installeert mechanische ventilatiesystemen van Itho Daalderop. De mechanische ventilatieboxen van dit merk behoren tot de meest energiezuinige in hun soort. Daarnaast kunnen wij ook verschillende ventilatiepakketten van Itho leveren. Deze zijn speciaal ontwikkeld om woningen op een comfortabele én efficiënte manier te ventileren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over deze producten.

Periodiek onderhoud

Om er zeker van te te zijn dat er niet alsnog vervuilde lucht in uw woning gaat circuleren, is het van belang dat alle filters, roosters en luchtkanalen periodiek worden gereinigd. Dit doen we bij van Heugten CV techniek & sanitair bij voorkeur in combinatie met een uitgebreide controle. Op die manier kunnen we de werking van het systeem kunnen checken en eventuele versleten onderdelen tijdig kunnen vervangen. Een dergelijke periodieke onderhoudsbeurt is tevens belangrijk om eventuele geluidsoverlast te voorkomen. Ook kan zo de efficiëntie en veiligheid van het systeem gewaarborgd blijven. Achterstallig onderhoud kan leiden tot een lager rendement, dus we adviseren om het onderhoud tijdig te laten uitvoeren.

Ja, ik heb interesse in mechanische ventilatie!

Heeft u behoefte aan meer informatie op het gebied van mechanische ventilatie, of bent u benieuwd naar de Itho Daalderop systemen die wij leveren? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op nummer 0492 - 386 100, maar u kunt ook een mailtje sturen naar [email protected]. Direct een vrijblijvende offerte aanvragen kan natuurlijk ook!

Informatie aanvraag: mechanische ventilatie

Techniek Nederland Erkend installateur Erkend leerbedrijf