Diensten

Gootwerk

De goot is een belangrijk onderdeel van uw huis of bedrijfspand. Door de vele weersinvloeden die het moet verdragen is slijtage of beschadiging onontkoombaar. Invloeden als wind, neerslag, kou en warmte zorgen ervoor dat er aan de dakgoot regelmatig werkzaamheden uitgevoerd moeten worden. Laat altijd een specialist kijken naar de klacht die u heeft, het kan immers complexer zijn dan dat het er op het eerste oog uitziet. Wordt dit niet op de juiste wijze aangepakt dan kunt u met blijvende schade blijven zitten of zelfs erger, de goot moet vervangen worden.

Lekkage

Lekkages komen zowel bij bestaande- als nieuwbouw nu eenmaal voor. Gevolgen kunnen van kleine aard zijn maar wanneer er niet direct ingegrepen wordt dan kan dit uitmonden in een grote beschadiging van de goot. De aanpak van beginnende lekkages is vaak eenvoudig alleen is het wel raadzaam om dit door een specialist uit te laten voeren.

Zinkwerk

Wij verzorgen ook het plaatsen, herstellen of vervangen van zinken, koperen en kunststof dakgoten. Wij beschikken over de kennis om materialen als koper, zink en lood op traditionele wijze te bewerken.

 

Klik op de afbeelding voor een vergroting.

Informatie aanvraag: gootwerk

Techniek Nederland Erkend installateur Erkend leerbedrijf